Cum e mai ieftin să ajungi la mare și la munte: cu mașina sau cu trenul?

Data:

Paradoxal, criza pe care o traversăm a ieftinit, dacă putem spune așa, călătoria cu trenul spre litoral și Valea Prahovei (și nu numai), iar deplasarea cu mașina a devenit rentabilă față de modul feroviar doar dacă în autovehicul se află mai mult de trei sau patru persoane, care împart costurile.

Chiar și după scumpirea biletelor de tren, anunțată pentru data de 1 iulie, deplasarea pe calea ferată rămâne cea mai bună opțiune din punct de vedere financiar.

Pandemie, criză energetică mondială, război în Ucraina. Toate aceste „ingrediente” au făcut ca în momentul de față călătoria cu mașina să devină practic un lux pentru români, în condițiile în care prețul litrului de benzină depășește 8,3 lei.

Club Feroviar demonstrează, pe baza unor calcule incontestabile, că în această vară este mult mai rentabil să te deplasezi spre destinația de vacanță din România cu trenul.

Că tot a început sezonul estival, să luăm în calcul două destinații de la malul mării aflate în topul preferințelor românilor: Vama Veche și Mamaia.

Continuarea în Club Feroviar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi