duminică, 19 septembrie 2021
AcasăNewsletterCum eșuează justiția de 7 ani să facă lumină în cazul Water...

Cum eșuează justiția de 7 ani să facă lumină în cazul Water Park din Craiova, proiect finanțat din fonduri europene de peste 80 de milioane de lei

Deschis în anul 2014, dosarul Water Park Craiova, în care sunt investigate mai multe infracțiuni de corupție, printre care și fraudarea fondurilor europene, în legătură cu construirea centrului de agrement, nu are deocamdată nici măcar o decizie în primă instanță.

Omul de afaceri Cristian Dobre, fondatorul companiei Polystart, este acuzat de o fraudă de peste 1,2 milioane de euro din fonduri europene alocate proiectului, după ce ar fi fost schimbată structura de rezistenţă a unei clădiri din complexul de agrement pentru ca să-şi poată însuşi o parte din bani, după cum susțin procurorii. Alături de el au fost trimise în judecată alte opt persoane.

  •  Într-un dosar separat, disjuns din acesta, alți doi inculpați au recunoscut faptele, au încheiat acorduri cu parchetul și au fost condamnați la câte 3 ani de închisoare cu suspendare. Detalii despre cum au acționat cei doi a arătat DNA aici.
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE