luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCum explică ministrul Sănătății numirea unui fost polițist de comună, condamnat, la...

Cum explică ministrul Sănătății numirea unui fost polițist de comună, condamnat, la conducerea Institutului de Transplant Renal din Cluj

Numirea lui Nicolae Sântimbrean, fost vicepreședinte al PNL Alba și fost polițist în comuna Cenade din județul Alba, la conducerea Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj a fost făcută „la propunerea Consiliului de Administrație al unității, transmisă în data de 24 noiembrie 2020, având în vedere încetarea contractului vechiului manager în data de 17 noiembrie 2020”, precizează Ministerul Sănătății

Nicolae Sântimbrean este fost poliţist în comuna Cenade, condamnat în 2003 la un an de închisoare cu suspendare după ce a bătut un bărbat pe care îl ancheta. Bărbatul bătut a avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Ministerul Sănătății precizează că Nicolae Sântimbrean a fost numit manager interimar, pentru o perioadă de două luni. Nicolae Sântimbrean este fost poliţist în comuna Cenade, iar la vârsta de 36 de ani a absolvit Dreptul, având și un Masterat în Managementul Integrării Europene şi Administraţiei Publice.

El a lucrat ca expert parlamentar la Camera Deputaţilor, fiind consilier al liberalului Călin Potor. De asemenea, a fost consilier al lui Dan Coriolan Simedru, în perioada 2008 – 2009 şi în 2012, perioadă în care acesta a deţinut funcţia de prefect de Alba, potrivit ZiarulUnirea.ro.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE