miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCum mâncăm în 2021? Nutriţionist: Contează să fii echilibrat, să îţi cunoşti...

Cum mâncăm în 2021? Nutriţionist: Contează să fii echilibrat, să îţi cunoşti corpul, mâncatul să fie 70% sănătate şi 30 % plăcere

Trăim pe fugă, dezordonat, mâncăm de plăcere, mult de sărbători, doar un pic înainte de vacanţa de vară, uneori ne înfometăm sau ţinem diete fulger, fără a considera că avem nevoie de sfaturile specialiştilor.

Peste toate acestea s-a suprapus pandemia de Covid-19, care a adus şi mai mult stres sau anxietate, însă şi veşti bune, timide poate, despre felul în care conştientizăm că trebuie să ne cunoaştem organismul mai bine.

Nutriţionistul Radu Ababi, din Cluj-Napoca, a vorbit pentru News.ro despre toate acestea, dar şi despre munca sa cu pacienţi suferinzi de diabet, cancer, boli cardiovasculare, metabolice sau ortopedice, precum şi cu copiii. Şi pandemia a afectat percepţia românilor faţă de nutriţie.

”Contează să fii echilibrat, să îţi cunoşti corpul, mâncatul să fie 70% sănătate şi 30 % plăcere!”, spune nutriţionistul.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE