joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterCum poți să afli dacă te vei vaccina cu Pfizer, Moderna sau...

Cum poți să afli dacă te vei vaccina cu Pfizer, Moderna sau AstraZeneca

Aproximativ 500.000 de persoane s-au înscris pe lista de așteptare pentru vaccinare, de când a fost deschisă această opțiune, luni, 15 martie. În contextul controverselor despre vaccinul AstraZeneca, multă lume se întreabă cum poate afla cu ce doză va fi imunizată.

Românii vor să se vaccineze, reiese din interesul pe care acesta l-au arătat pentru listele de așteptare deschise luni pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare anti COVID-19, cea pentru populația generală. 

Aproximativ 500.000 de persoane s-au înscris pe lista de așteptare pentru vaccinare, ritmul de accesare fiind de 1.243 de accesări pe minut până la un maximum de 3.657 de rezervări pe minut, potrivit unui comunicat al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. (CNCAV). 

Totuși, pe platforma oficială de programare nu poți afla dinainte care dintre cele trei variante de vaccin folosite în acest moment în România îți va fi administrată. De asemenea, nu poti alege, în momentul vaccinării, un anumit produs, primești doza disponibilită atunci la centrul de vaccinare.

Iar în contextul controverselor despre loturiile cu probleme de la AstraZeneca, tot mai mulți români vor să aibă posibiliatea de a alege cu ce se vaccinează împotriva COVID-19.

Există trei soluții pentru a afla cu ce vaccin urmează să fii imunizat. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE