Cum s-a schimbat comportamentul cumpărătorilor din cauza pandemiei

Un studiu realizat de către cercetători din cadrului Institutului “Gheorghe Zane” din Iaşi arată că odată cu pandemia de coronavirus comportamentul consumatorilor s-a schimbat semnificativ. Tot mai mulţi preferă să achiziţioneze legume online.

„Rezultatele noastre confirmă ipoteza că pandemia COVID-19 a provocat schimbări semnificative în comportamentul de cumpărare al consumatorilor de legume proaspete. În consecinţă, consumatorii sunt mai hotărâţi să plaseze comenzi online de legume proaspete livrate direct de producători. Înainte de aplicarea stării de urgenţă, 12% dintre respondenţi din zona de carantină din Suceava au ales achiziţia online de legume proaspete livrate direct de producători. Un procent crescut de respondenţi (60%) au declarat că intenţionează să adopte acest sistem de cumpărare de la lanţurile de aprovizionare cu alimente scurte (SFSC) în urma crizei COVID-19”, conform studiului.

partajează acest articol:
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Castelul Riegersburg, ținta recenziilor românilor indignați de moartea ursului Arthur

Moartea ursului Arthur a stârnit un întreg episod în domeniul online. Pagina de Google a Castelului Riegersburg a fost asaltată de un val de recenzii negative, majoritatea postate de români.

VIDEO | 30.000 de dolari, transferați zilnic din SUA în România de o grupare de hackeri. O parte din bani, cheltuită pe mașini de...

Activitate infracțională consta în montarea de dispozitive de skimming la ATM-uri, extragerea datelor aferente cardurilor bancare, falsificarea instrumentelor de plată și retragerea frauduloasă a sumelor de bani, din conturile victimelor.

De patru ori mai multe urgențe veterinare tratate la USAMV Iași de sărbători

Medicii interni, cadrele didactice și studenții de la Spitalul Clinic pentru Animale de Companie al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași (USAMV) au tratat de patru ori mai mulți pacienți în perioada Paștelui, în comparație cu o perioadă normală, fără sărbători.
partajează acest articol: