miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCum s-au trezit exmatriculați o parte dintre doctoranzii de la Universitatea din...

Cum s-au trezit exmatriculați o parte dintre doctoranzii de la Universitatea din Craiova

O parte dintre studenții doctoranzi de anul I de la Universitatea din Craiova, înscriși la taxă, reclamă că s-au trezit brusc exmatriculați. Motivul exmatriculării este contestat de doctoranzi. Acesta ar fi că doctoranzii nu și-au plătit la timp a doua tranșă a taxei de studii.

Studenții susțin că măsura exmatriculării nu este corectă întrucât nu li s-a eliberat nici până acum un exemplar al contractului de studii în care erau trecute tranșele pentru achitarea taxei aferente acestui an universitar. Reprezentanții Universității din Craiova susțin însă că studenții ar fi trebuit să citească contractele atunci când au confirmat locul la doctorat, iar pentru reînmatriculare vor trebui să mai achite încă o taxă suplimentară.

Studenții doctoranzi exmatriculați au reclamat la GdS că singura modalitate prin care au aflat că nu au plătit taxa la timp a fost mesajul dat de aplicația Evidența Studenților, că nu vor mai avea acces la datele respective. Doctoranzii susțin că au plătit o primă tranșă a taxei și că nu cunoșteau termenele de plată pentru a doua tranșă, pentru care ultima zi era 15 noiembrie a.c., întrucât până la data respectivă nu au primit de la universitate un exemplar al contractului de studii în care erau trecute aceste date.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE