luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCum se lucrează pe secțiile ATI din Cluj? „E mai mult decât...

Cum se lucrează pe secțiile ATI din Cluj? „E mai mult decât un job, e o necesitate vitală”

În pandemie, secțiile de ATI au dobândit o importanță mai mare decât înainte, mai ales în ochii oamenilor. În lupta contra COVID-19 semnificația acestora este una chiar vitală. Dar cum se simt medicii care lucrează în aceste secții?

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a postat pe pagina de Facebook un mesaj, prin care încearcă să se apropie mai mult de pacienți. Astfel, instituția a lansat o serie de materiale informative despre activitatea cadrelor medicale de la SCJU, începând cu secțiile ATI.

„Începem astăzi cu secțiile de anestezie și terapie intensivă. Pandemia COVID-19 a adus în atenția opiniei publice importanța vitală pe care secțiile de terapie intensivă o au în interiorul spitalelor. Cu toate acestea, indiferent de condițiile epidemiologice, activitatea acestor secții rămâne mereu complexă, iar miza este, de cele mai multe ori, viața pacienților internați”, a scris instituția.

Așadar, „v-ați întrebat vreodată ce presupune o zi obișnuită într-un spital de complexitatea SCJU Cluj-Napoca”, într-o secție ATI?

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE