miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterCum te tratezi acasă de Covid19 dacă ai o formă uşoară

Cum te tratezi acasă de Covid19 dacă ai o formă uşoară

Cele mai importante sfaturi oferite de un cunoscut medic.

Românii care s-au infectat cu Covid19 şi au forme uşoare sau sunt asimptomatici se vor trata acasă, fiind obligaţi să stea 14 zile în izolare. Fiecare bolnav trebuie să îşi monitorizeze singur starea de sănătate dacă alege să nu se interneze şi să ia măsuri prin care să ajute organismul să lupte cu acest virus.

Medicul Virgil Musta, unul dintre cei mai cunoscuţi din ţară, a oferit câteva sfaturi esenţiale despre cum trebuie să se trateze persoanele care s-au infectat cu noul Covid19.

„Evident, nu se îngrașă porcul în ajun și nici nu veți avea sistemul imunitar turat la maximum doar după ce ați mâncat câteva lămâi. Este nevoie de timp. Însă odihna, o alimentație bună și administrarea unor vitamine pot ajuta enorm în procesul de recuperare. Mâncați multe fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale, cereți unui apropiat să vă aducă de la piață și să vă lase la ușă fructe de pădure (cătină, aronia, merișoare, afine) pe care să le combinați cu miere, cu polen”, a explicat doctorul Musta.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE