Cum transformă partidul lui Dragnea simple vizualizări de pe site în adeziuni și le raportează în mod eronat drept înscrieri în Alianța pentru Patrie

Data:

G4Media.ro arată cum transformă partidul lui Dragnea simple vizualizări de pe site în adeziuni și le raportează în mod eronat drept înscrieri  în Alianța pentru Patrie.

Un cititor G4Media.ro a demonstrat cum Alianța pentru Patrie, partidul anunțat de Liviu Dragnea, transformă simplele vizualizări de pe site-ul partidului în adeziuni și le raportează în mod eronat drept înscrieri în Alianța pentru Patrie.

Cititorul a rulat un script care a generat 50.000 de vizualizări, care au și fost raportate de partid drept noi adeziuni. Veridicitatea datelor prezentate a fost verificată și confirmată de IT-știi G4media.ro.


Înainte de a rula scriptul care a generat cele 50 de mii de vizualizări, site-ul Alianței pentru Patria raporta circa 17 mii de înscriși în partid, pentru ca după rularea scriptului să raporteze peste 70 de mii.

”În mod cert știți că Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu au anunțat apariția unui partid numit Alianța Pentru Patrie (APP). Ce probabil nu știți e că pe site-ul lor, în secțiunea de adeziune, există un contor cu numărul de membri înscriși, care în acest moment spune „80037. Total membri înscriși , 3535 Membri înscriși azi”. Adresa e mai jos, dar în mod cert o să vedeți alte numere ( nota redacției: 84047 la momentul publicării articolului) și o să vă explic imediat de ce….”

Demonstrația cititorului G4Media.ro: AICI!

Foto: Facebook Alianța pentru Patrie

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Explozie la un bloc din Craiova. Un etaj s-a prăbușit. O femeie a murit | VIDEO

Explozie la un bloc din Craiova, în urma căreia...

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar. Greșeala a...

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea traficului de țigări | Ordinea.ro

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea...

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna occidentalilor | Aktual24

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna...