luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziPoliticăCum transformă partidul lui Dragnea simple vizualizări de pe site în adeziuni...

Cum transformă partidul lui Dragnea simple vizualizări de pe site în adeziuni și le raportează în mod eronat drept înscrieri în Alianța pentru Patrie

G4Media.ro arată cum transformă partidul lui Dragnea simple vizualizări de pe site în adeziuni și le raportează în mod eronat drept înscrieri  în Alianța pentru Patrie.

Un cititor G4Media.ro a demonstrat cum Alianța pentru Patrie, partidul anunțat de Liviu Dragnea, transformă simplele vizualizări de pe site-ul partidului în adeziuni și le raportează în mod eronat drept înscrieri în Alianța pentru Patrie.

Cititorul a rulat un script care a generat 50.000 de vizualizări, care au și fost raportate de partid drept noi adeziuni. Veridicitatea datelor prezentate a fost verificată și confirmată de IT-știi G4media.ro.


Înainte de a rula scriptul care a generat cele 50 de mii de vizualizări, site-ul Alianței pentru Patria raporta circa 17 mii de înscriși în partid, pentru ca după rularea scriptului să raporteze peste 70 de mii.

”În mod cert știți că Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu au anunțat apariția unui partid numit Alianța Pentru Patrie (APP). Ce probabil nu știți e că pe site-ul lor, în secțiunea de adeziune, există un contor cu numărul de membri înscriși, care în acest moment spune „80037. Total membri înscriși , 3535 Membri înscriși azi”. Adresa e mai jos, dar în mod cert o să vedeți alte numere ( nota redacției: 84047 la momentul publicării articolului) și o să vă explic imediat de ce….”

Demonstrația cititorului G4Media.ro: AICI!

Foto: Facebook Alianța pentru Patrie

SursăG4Media
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE