miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCum va arăta Crăciunul în 2020? Slujbe religioase cu număr mic de...

Cum va arăta Crăciunul în 2020? Slujbe religioase cu număr mic de participanți, vacanțe școlare prelungite după sărbători

Cum va arăta Crăciunul în Europa anului 2020? Se recomandă slujbe religioase cu număr mic de participanți, vacanțe școlare prelungite după sărbători, reguli relaxate pentru călătoriile cu avionul.

Sărbătorile de iarnă din acest an nu vor fi întocmai cum ne doream sau cum eram obișnuiți. Odată cu pandemia de coronavirus, lucrurile s-au schimbat constant în viața oamenilor și suntem nevoiți să ne adaptăm obiceiurile în funcție de situația epidemiologică în care ne aflăm la nivel global.

Cu toate acestea, se caută soluții pentru ca activitățile din această perioadă a anului să se desfășoare cât mai normal cu putință și să ne adaptăm cât mai ușor situației. Astfel, Comisia Europeană a pregătit un set de recomandări pentru statele membre ale Uniunii Europene, care pot ajuta la derularea cât de cât normală a activităților din perioada sărbătorilor de iarnă, în condiții de siguranță.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE