Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia | Alba24

Data:

spot_img

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia. Primăria pregătește reconfigurarea zonei centrale în care se află parcarea neamenajată.

Proiectul se numește „Revitalizare Piața Consiliul Europei prin reconfigurare spațiu public, amplasare stații transport public, amenajare parcaje la sol, plantații de aliniament și spații verzi, amenajare pistă de biciclete și circulații pietonale, iluminat public, amplasare mobilier urban”.

Primăria cumpără servicii de realizare studiu geotehnic și documentație tehnică pentru obținerea avizului de la Poliția Rutieră și Comisia de circulații din administrația locală.

Citește și: Doar amendă penală pentru fostul șef al piețelor, prins cu o alcoolemie de 1,6 la mie în centrul Iașului

Cum va fi amenajată Piața Consiliul Europei din Alba Iulia

Terenul din proximitatea sediului Electrica, de pe strada Decebal, va fi modernizat. Va cuprinde locuri amenajate de parcare, piațetă, pistă de biciclete. Vor fi montate bănci de relaxare și mobilier urban.

Vor fi amplasate mai multe stații de autobuze. Va fi reorganizată circulația pentru acces separat pentru mijloacele de transport în comun și restul traficului auto.

În zonă va fi amenajat spațiu verde, cu arbori și gazon.

Articolul integral în Alba24.ro!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: alba24.ro)

spot_imgspot_img
alba24.ro
alba24.rohttps://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related