duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterCumpănaşu se compară cu Eminescu şi Ştefan cel Mare: "Nici ei nu...

Cumpănaşu se compară cu Eminescu şi Ştefan cel Mare: „Nici ei nu au fost judecaţi după bârfe”

Deşi se află în centrul unui uriaş scandal şi s-a ales chiar şi cu plângere penală şi dosar, controversatul fost prezidenţiabil Alexandru Cumpănaşu îşi continuă nestingherit “discursurile” aiuritoare adresate tinerilor care îl urmăresc pe platforma TikTok. Mai nou, Cumpănaşu susţine că nu bârfele care circulă pe seama sa în spaţiul public ar fi importante, ci faptele sale.

Ca „argument” la afirmaţia sa, Cumpănaşu se compară nici mai mult nici mai puţin decât cu Ion Creangă, Eminescu sau Ştefan cel Mare, susţinând că nici în cazul acestora bârfele care au circulat pe seama vieţii lor personale nu au fost importante, întrucât până la urmă personajele menţionate au fost judecate în istorie după faptele lor.

„Apropos de bârfe şi de ceea ce li se pare important unora astăzi. Legat de istorie, să nu uităm că în zilele de astăzi, oameni ca Ion Creangă, Mihai Eminescu, nu ştiu, Ştefan cel Mare şi multe alte simboluri ale României de-a lungul istoriei nu sunt judecaţi după bârfele despre viaţa personală, după bârfele despre diversele lucruri, sunt judecaţi după faptele lor. De aceea, Mihai Eminescu sau chiar Caragiale nu sunt arătaţi cu degetul de către istorie pentru că i-a trădat Veronica Micle sau mai ştiu eu… Sau că au făcut alte lucruri, cum este Ion Creangă, care plimba creanga prin satele României în căutare de diverse lucruri. Nu, ei au rămas pentru ceea ce au făcut, aşa cum sper să rămânem şi eu şi voi”, a afirmat Cumpănaşu, pe TikTok.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE