luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterCuplu inedit de hoţi: el are 71 de ani, ea are 21...

Cuplu inedit de hoţi: el are 71 de ani, ea are 21 de ani

Un pensionar cu părul alb şi o tânără au fost scoşi încătuşaţi ieri din sediul Poliţiei Iaşi după ce au încercat să fure haine dintr-un magazin din Palas.

Cei doi alcătuiau un culpu de hoţi, şi nu erau la prima faptă. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru infracţiunea de furt calificat.

„Un bărbat de 71 ani şi o tânără, de 21 ani, ambii din municipiul Iaşi sunt cercetaţi pentru furt. Cei doi ar fi sustras dintr-un magazin articole vestimentare în valoare de peste 800 lei. Cei doi au fost reţinuti pentru 24 de ore. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, scrie Ziarul de Iași.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE