luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletter"Curată reformă" - Şercan îl acuză pe Bode că susţine o reţea...

„Curată reformă” – Şercan îl acuză pe Bode că susţine o reţea de plagiatori în fruntea Academiei de Poliţie

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor oficiali ai statului român, îl acuză pe ministrul de Interne, Lucian Bode, că susţine o reţea de plagiatori în fruntea Academiei de Poliţie.

„Ieri s-a făcut un an de când am publicat o anchetă în care arătam că decanul Facultăţii de Poliţie de la Academia de Poliţie plagiase sau autoplagiase 27 de cărţi şi 15 articole ştiinţifice. În teza de doctorat, conferenţiarul Cristian Eduard Ştefan a reprodus conţinut din 6 cărţi şi două articole ştiinţifice, iar după ce şi-a publicat teza aceasta a devenit sursă de conţinut pentru alte 4 cărţi şi 3 articole. În acel text am arătat cea mai extinsă fraudă academică de la Academia de Poliţie, în care au fost parte alte 28 de persoane care au semnat acele 27 de cărţi împreună cu Ştefan – cei mai mulţi dintre ei profesori de la Academia de Poliţie”, a declarat Emilia Şercan.

Potrivit jurnalistei, unul dintre coautorii recurenţi din această reţea de reciclare şi fraudă academică este Marin-Claudiu Ţupulan, profesorul şi coordonatorul de doctorate care a încercat să îl spele pe ministrul de Interne Petre Tobă după expisodul #apud.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE