joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterCursurile rămân online cel puțin până la vacanța de iarnă

Cursurile rămân online cel puțin până la vacanța de iarnă

Cursurile școlare se vor desfășura în continuare online, cel puțin până la vacanța de iarnă. Decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență a fost anunțată în această dimineață.

Numărul ridicat de infectări cu coronavirus nu permite revenirea în clase, spun reprezentanții CNSU.

Decizia, semnată de Ludovic Orban, fiind datată cu 7 decembrie, înainte de demisia din funcția de premier, arată că măsura este necesară „luând în considerare creșterea numărului de persoane infectate la nivel național, precum și creșterea zilnică a numărului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitară a măsurilor de prevenire, interacțiunea intensă și mobilitatea persoanelor, aspecte care generează o presiune constantă asupra capacității de gestionare a unităților administrativ-teritoriale și a sistemului sanitar”.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE