luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterCurtea Supremă: Dosarul intentat lui Klaus Iohannis privind casele rămâne clasat

Curtea Supremă: Dosarul intentat lui Klaus Iohannis privind casele rămâne clasat

ÎCCJ a respins miercuri ca inadmisibilă plângerea împotriva deciziei de clasare a dosarului privind achizițiile caselor lui Klaus și Carmen Iohannis. Decizia este definitivă.

Contestația a fost depusă de SC JURINDEX, care aparține site-ului Luju.ro, același care ceruse și parchetului urmărirea penală a cuplului prezidențial.

Minuta instanței

„Respinge, ca inadmisibilă, plângerea formulată de petenta SC Jurindex Media SRL împotriva ordonantei de clasare nr. 260/P/2018 din data de 06 februarie 2020 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică confirmată prin ordonanta nr. 448/C/2020 din data de 16 septembrie 2020 a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Obligă petenta la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.”

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE