joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletter"Cutremur" în Ministerul Sănătăţii: Voiculescu dă afară pe capete şefi de instituţii...

„Cutremur” în Ministerul Sănătăţii: Voiculescu dă afară pe capete şefi de instituţii şi secretari de stat

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat luni, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Epoch Times România, că în perioada ce va urma va efectua schimbări majore atât în Ministerul Sănătăţii cât şi în unităţile din subordinea instituţiei pe care o conduce. În ceea ce priveşte secretarii de stat, de exemplu, va fi unul singur care va rămâne.

Potrivit ministrului, toate aceste schimbări vor avea loc pe baza criteriului meritocraţiei şi celor care doresc să i se alăture, li se va oferi şansa să o facă. De altfel, ministrul i-a invitat pe cei interesaţi să intre în sistem să îi trimită CV-ul la adresa [email protected]

Întrebat ce anume îl nemulţumeşte la actualii secretar de stat şi şefii instituţiilor din subordinea DSP sau a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, ministrul Vlad Voiculescu a răspuns că nu este vorba neapărat de a judeca o persoană, ci de a privi la modul în care au funcţionat anumite instituţii, iar schimbările ce vor apărea vor fi făcute în această lumină.

Nu în ultimul rând, ministrul a anunţat şi faptul că la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate va fi adus un nou şef, un expert în politici publice de sănătate, român stabilit în Marea Britanie care a lucrat în cel puţin 10 ţări pentru strategii de sănătate şi pentru politici publice de sănătate.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE