duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterDacia a făcut publice prețurile noilor modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a făcut publice prețurile noilor modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Constructorul de automobile Dacia a dat azi publicităţii preţurile modelelor sale Logan, Sandero şi Sandero Stepway, aflate la a treia generaţie.

După cum am anunţat, a treia generaţie a acestor modele marchează un pas uriaş înainte faţă de precedentele două generaţii. Practic, nu mai există aproape nicio asemănare între generaţii şi ai putea lesne crede că e vorba de maşini cu totul noi.

Cea mai ieftină maşină din gamă este noul Logan, al cărui preţ de pornire pleacă de la 8.400 de euro (versiunea Acces SCe 65), cu toate taxele incluse. Versiunea Dacia Logan de top (Confort TCe 90 CVT) costă, însă, 12.950 de euro. La aceste preţuri se adaugă eventualele dotări opţionale solicitate de client.

Dacia Sandero este foarte aproape de Logan, ca preţuri, Acestea încep de la 8.600 de euro, pentru versiunea Acces SCe 65 şi ajung tot până la 12.950 de euro, pentru Confort TCe 90 CVT.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE