sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăNewsletterDaniel Constantin, pupilul de suflet al varanului Voiculescu, loc eligibil pe lista...

Daniel Constantin, pupilul de suflet al varanului Voiculescu, loc eligibil pe lista PNL Argeş pentru deputăţie

Azi s-au bătut în cuie listele de candidaţi ai PNL Argeş, pentru alegerile parlamentare din decembrie anul acesta. Ludovic Orban a insistat să fie impus pe loc eligibil Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, un traseist politic notoriu.

Dacă la Senat se ştia că prima poziţie – singura eligibilă, după calculele „hârtiei” – va fi ocupată de actualul deputat Dănuţ Bica, iar a doua, care ar putea să se concretizeze într-un mandat de senator doar la redistribuire, de medicul dr. Tiberiu Irimia, la deputăţie s-a lăsat cu surprize.

Acolo, cap de listă s-a auto-uns şeful organizaţiei judeţene, Adrian Miuţescu, urmat de şeful PNL Câmpulung, Bogdan David, şi de notăriţa Ana Stan.

Dr. Tiberiu Irimia şi notăriţa Ana Stan urmau să fie, astfel, recompensaţi, pentru că au participat la mascarada numită de liberali „competiţie internă” pentru desemnarea candidatului la Primăria Piteşti.

La acea competiţie internă dintre cei patru candidaţi liberali (toţi, oameni onorabili, altminteri, printre care şi dr. Irimia şi dna Stan), câştigător a ieşit al cincilea, ex-vicele pesedist Sorin Apostoliceanu.

Care, finalmente, a pierdut cu brio confruntarea electorală, câştigată de candidatul PSD Cristian Gentea. Mulţi simpatizanţi ai opoziţiei nu l-au votat pe candidatul proaspăt vopsit liberal, pentru că n-au putut digera ideea că PNL are un candidat-transfug de culoare roşie.

Dacă dr Tiberiu Irimia ar avea ceva şanse să se aleagă senator, dna Stan a avut surpriza, ca de seară până dimineaţă, să „cadă” de pe locul 3 (unul eligibil) pe 4, loc aproape neeligibil. „Retrogradarea” Anei Stan au făcut-o „organele centrale ale partidului”, în speţă prim-ministrul Ludovic Orban, care a insistat ca să fie impus pe loc eligibil Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, un traseist politic notoriu.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE