luni, 29 noiembrie 2021
AcasăNewsletter„Dăruiește viață” îi răspunde lui Raed Arafat: Dai în mine, dai în...

„Dăruiește viață” îi răspunde lui Raed Arafat: Dai în mine, dai în fabrici și uzine

Oana Gheorghiu, una din fondatoarele Asociației „Dăruiește Viață“, i-a răspuns șefului DSU, Raed Arafat, după ce acesta a acuzat-o că „dăruiește societății venin și știri false“.

„Nu e prima oară când o critică adusă unor acțiuni, decizii sau proiecte ale unor funcționari sau instituții publice se transformă, prin răstălmăciri și manipulare, într-un atac la persoană și la adresa societății civile.

Deși am crezut că nu mai e posibil, iată că suntem tot în epoca «dai în mine, dai în fabrici și uzine», în care victimizarea e folosită pentru a distrage atenția de la adevăratele probleme pe care statul și cei în funcții de decizie nu le rezolvă. Dl Arafat vorbește adesea despre «lecții învățate», dar pare să fie singurul care nu acceptă că are ceva de învațat. Dumnealui fie ignoră orice feedback pe care-l primește, fie răspunde agresiv și cu argumente menite să deruteze audiența, pozând în victimă.

Anul trecut, când România s-a confruntat cu cea mai mare criză a sistemului de sănătate, am analizat care sunt cele mai eficiente, oportune și de impact achiziții care să ajute cu adevărat spitalele din România”, a scris Oana Gheorghiu

Raed Arafat a postat, pe Facebook, un atac neobișnuit de agresiv la fondatoarele asociației “Dăruiește Viață“, pe care le-a acuzat că răspândesc știri false. Reacția sa a venit după ce Oana Gheorghiu a criticat TIR-urile transformate de ISU în unități mobile de Terapie Intensivă.

Citește și: Raed Arafat, atac dur la fondatoarele „Dăruiește Viața“: „Dăruiești societății venin și știri false“

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE