David, Goliat și pedagogul de școală nouă 

Data:

David a avut de luptat, în primul rând, cu un stat eșuat care a avut prima șansă să îi omoare în fașă orice talent. Acum, orice politician se poate lăuda că l-a dus la înot.

Pedagogul politruc de școală nouă ne ceartă și va urina cu boltă pe capetele noastre mai dihai decât majoritatea românilor care au urinat pe votul lor. Și va continua să construiască un stat eșuat în care serviciul, râul, ramul va lucra exclusiv pentru propășirea personală, nu pentru a noastră.

David ne arată că mai există o speranță. Că poți atinge performanță sportivă și intelectuală cu o voință de fier. Un tânâr ce reușește să vorbească o română corectă face  performanță și în fața atâtor agramați care ajung să ne conducă.

David este o lebăda neagră și va rămâne așa, în față unui stat pentru care cetățeanul este bun doar de dezgustat pentru a-l scârbi de a se duce la vot.

Ca să avem mai mulți copii de care să fim mândri, va fi nevoie măcar în 2024 să ne prezentăm la vot, să votăm răul cel mai mic, chiar dacă efortul nostru ar putea să fie mai mare decât cel al lui David de fiecare zi.

David ne arată că în cutia Pandorei ne-a mai rămas o speranță. Drobul de sare nu a picat încă. Dar va pica în 2024 și la noi după model sovietic dacă renunțăm de bunăvoie să mai luptăm.

David a luptat în finala de 100 de metri până în ultima secundă. Și noi avem obligația să luptăm democratic până când semenii noștrii ne vor împiedica printr-o dictatură ca în Rusia. 

Urmăriți PressHUB și pe Google News

Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

1 COMENTARIU

  1. De ce trag clopotele, Mitică? ar putea fi indemnul de o viata care sa il miine in lupta pe David (desigur in lupta cu apele si nu cu Goliat ).Chiar daca flasul inca mai bintuie o serie intreaga de„ mitici” ,pedagogul cu pricina , a dovedit natiunii ceea ce trebuia sa dovedesca nefiind culpabil a se lupta cu „ morile de vint” asa cum ne-au invatat ca pot a face unii formatoriCa de fauritori nu poate fi vorba ) de opinie .Cit despre vot poate ar fi cazul sa aflam macar acum „la spartul tirgului (ca de oale nu poate fi vorba )cum el nu este obligatoriu .Desigur !? Unii inca voteaza persoane si nu programe sau idei , cum tot asaunii arunca cu „maslina ”asupra unora care nu au nici in clin si nici in mineca cu dezorientarea neamului (vorbim doar de unele persoane ).Cit despre innotatorul David nu putem zice decit sa aiba mult succes .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un drum județean care a ajuns să coste un milion de euro pe km începe deja să crape

Drumul strategic, în care Consiliul Județean Botoșani a pompat...

Forumul european anti-trafic: Prevenirea traficului de copii în contextul european actual

Evenimentul sărbătorește Ziua Internațională a Drepturilor Omului și 74...

Şapte localităţi din Covasna nu au medici de familie

Şapte localităţi din judeţul Covasna, în care trăiesc peste...