miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateDe astăzi este interzis să circuli după ora 22:00. Descarcă modelele de...

De astăzi este interzis să circuli după ora 22:00. Descarcă modelele de adeverință și declarație de care ai nevoie când trebuie să ieși din casă!

Intră în vigoare hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Este interzisă deplasarea în afara locuinței între orele 22.00 și 5.00, dar sunt prevăzute și alte restricții.

Săptămâna aceasta a fost adoptată hotărârea prin care starea de alertă se prelungește, pe întreg teritoriul țării, cu 30 de zile, începând de duminică, 14 martie 2021.

“Există o modificare importantă: circulația pe timpul nopții se reduce de la ora 23:00 la ora 22:00, în rest, măsurile rămân cam aceleași. Este o măsură care a fost folosită în alte țări și are succes. Inclusiv în România, în momentul în care am implementat-o, a avut succes. Diferența faţă de data trecută, când am impus această măsură, o fac dozele de vaccin. Am început o campanie de vaccinare de succes – în martie, vom vaccina aproape 1 milion de români, în aprilie, deja mergem la aproape 2 milioane de români. Deci, va ajuta foarte mult campania de vaccinare care merge în paralel cu aceste reguli.”, a precizat premierul Florin Cîțu.

Citește articolul complet pe ReperMedia.ro

Reper Media
Reper Media este o publicație online dedicată județului Argeș și nu numai, coordonată de Roxana Stancu, jurnalist cu 20 de ani de experiență în presa locală (scrisă și TV) și națională.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE