De ce mor peștii din lacul Bistreț | Gazeta de Sud

Data:

spot_img

De ce mor peștii din lacul Bistreț? Apele Române Jiu analizează cauzele mortalității.

Dispeceratul Administrației Bazinale de Apă Jiu a fost anunțat, duminică seară, că în lacul Bistreț a fost găsit pește mort pe maluri și luciul de apă.

Specialiștii de la Apele Romane Jiu s-a deplasat la fața locului, unde s-a confirmat mortalitatea piscicolă. Mai exact, la vărsarea râului Desnățui în lacul Bistreț erau pești morți, potrivit Gazeta de Sud.

Citește și: Plantații de canabis, descoperite în Pucioasa. Șapte persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri VIDEO

De ce mor peștii din lacul Bistreț

Au fost prelevate două probe de apă din lac. „Personalul Formației Dunăre-Bistreț, specialiștii din cadrul biroului GMPRA au confirmat mortalitatea piscicolă imediat ce au ajuns în teren. Specia de caras, specii cu greutate de aproximativ 100-300 grame.

Peștii morți au fost observați în zona malurilor, în special în locurile cu stufăriș abundent din coada Lacului Bistreț.

Se fac toate demersurile pentru a stabili cauza morții peștelui”, a explicat directorul Administrației Baziale de Apă Jiu, inginerul Daniel Naicu.

Citește și: „Palate” de sute de mp, sechestrate de Fisc. Costă 30.000 euro ambele, dar nu le vrea nimeni

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Gazeta de Sud
Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related