duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterDe ce nu este Vlad Voiculescu viceprimar. Alegerea sa, amânată de contestații...

De ce nu este Vlad Voiculescu viceprimar. Alegerea sa, amânată de contestații și de schimbarea legii

Bucureștiul nu are încă viceprimari, deși a trecut o lună și jumătate de la alegerile locale din 27 septembrie. Situația stârnește tot mai multă furie în rândul suporterilor USR PLUS, nemulțumiți că Vlad Voiculescu nu a primit încă această funcție, potrivit protocolului cu PNL.

Nicușor Dan și Vlad Voiculescu au candidat în tandem în alegerile locale din septembrie, primul pentru funcția de primar, iar al doilea pentru cea de viceprimar al Bucureștiului.

Conform protocolului încheiat de către PNL și USR PLUS, care i-au susținut pe cei doi în cursa electorală, Vlad Voiculescu urmează să coordoneze trei domenii importante: spitalele din administrația Primăriei Generale, asistența socială și educația.

De asemenea, al doilea viceprimar vine de la liberal, în persoana lui Stelian Bujduveanu, care a fost consilier general din partea acestui partid și în mandatul anterior. 

Nici unul dintre cei doi, nici Vlad Voiculescu, nici Stelian Bujduveanu, nu și-au primit încă postul, deși a trecut o lună și jumătate de la scrutinul din 27 septembrie. Cum s-a ajuns aici?

Prima amânare a fost cauzată de numărul mare de contestații depuse împotriva Nicușor Dan, cel care a câștigat funcția de primar în fața Gabrielei Firea. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE