duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterDe ce nu se mai tem românii de coronavirus și nu mai...

De ce nu se mai tem românii de coronavirus și nu mai poartă mască. Cele 4 greșeli ale Guvernului

Suntem zilnic uimiți că există români care nu mai cred că Sars-COV 2, virusul care a blocat planeta, mai reprezintă o primejdie atât de mare pe cât s-a spus inițial. Căutăm explicații pentru românii care pur și simplu cred că totul este o imensă fraudă, iar covidul nu există.

Pe rețelele sociale se râde de adepții teoriei conspirației, care l-au înlocuit pe Soros cu Bill Gates la conducerea ocultei mondiale.

Și se scrie mânios împotriva celor care nu se mai protejează pentru că nu le mai este teamă.

Se scrie cu superioritate cât de proști sunt primii și cât de manipulați sunt cei din urmă.

O parte dintre românii care nu se mai feresc de Sars-COV 2, un virus extrem de contagios, care poate ucide un om sănătos într-un timp record, chiar sunt, dacă e să judecăm după faptul că marea masă a conspiraționiștilor nu știu să lege o propoziție simplă și face erori elementare de gramatică și de ortografie în penibile comentarii pe Facebook.

În țara în care 41% dintre români sunt analfabeți funcțional era dificil să fie altfel.

Dar nu sunt toți așa. Constat că tot mai mulți oameni inteligenți și bine intenționați au început să creadă că gravitatea pandemiei a fost exagerată de către autoritățile din România.

Oameni care se informează despre coronavirus, care erau ipohondri până în martie, se îndoiesc tot mai mult că ceea ce li se spune oficial de către Guvern și de către presă e adevărat.

Cum s-a ajuns aici?

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE