miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterDe ce şi-a luat zilele preotul Crauciuc în postul Crăciunului

De ce şi-a luat zilele preotul Crauciuc în postul Crăciunului

Imanuel Liviu Crauciuc Cabur a fost găsit în podul vilei sale din Galata. Apropiaţii spun că procesul de divorţ deschis de soţie l-a afectat foarte mult. 

Sinuciderea parohului bisericii din comuna Coarnele Caprei în mijlocul postului Crăciunului a şocat mediul bisericesc din Iaşi, cât şi enoriaşii localităţii unde acesta slujea de ani buni. Vestea sinuciderii parohului Imanuel Liviu Crauciuc Cabur, în vârstă de numai 42 de ani, a venit vineri dimineaţă, acesta fiind găsit mort joi seară, în jurul orei 22, în podul vilei sale din municipiul Iaşi, de pe strada Podişului, din Galata. Acesta era mort de ore bune şi nu s-a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

„Un bărbat de 42 ani a fost găsit decedat în podul locuinţei sale din municipiul Iaşi. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. Cel care l-a descoperit spânzurat pe preot a fost sora lui, care se îngrijorase că nu mai răspunde la telefon. De altfel, omul nu a lăsat niciun bilet scris înainte de a se sinucide, însă familia lui ştia că este supărat că soţia a plecat de acasă.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE