joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterDe la ciclist de performanță și ONG-ist activ, la primarul care muncește...

De la ciclist de performanță și ONG-ist activ, la primarul care muncește pe teren la deszăpezit și curățat drumurile comunei

Timotei Păcurar este multiplu campion național la ciclism, sportiv de performanță și fondatorul unui ONG cu care a arătat că viața unei comunități locale se poate schimba în bine prin implicare. A decis că nu este suficient, a realizat că o localitate nu se poate dezvolta fără o administrație eficientă și a candidat la funcția de primar.

Oamenii l-au votat și la 29 de ani a ajuns primar al comunei Micăsasa, din județul Sibiu. Este cel mai tânăr primar din județ și singurul primar al USR-PLUS din Sibiu. A învins în alegeri, la o diferență 41 de voturi, un primar care era în funcție de 18 ani.

Face echipă la conducerea primăriei cu cel mai bun prieten al său, Adrian Suciu, viceprimarul comunei. Împreună au deszăpezit străzile din sat, folosind utilajele primăriei, pentru a face economie la buget. Au considerat că era o risipă de bani să angajeze o firmă, iar sumele economisite se pot folosi pentru alte proiecte pentru alte comunitate. Apoi au curățat, împreună cu angajați ai primăriei și oameni din comună, un drum lăsat de izbeliște de fosta administrație. Primarul și viceprimarul din Micăsasa consideră că dacă oamenii văd că te implici și îți pasă de localitate și ei vor pune umărul pentru dezvoltarea comunității. “Suntem la primul mandat, amândoi avem 30 de ani, suntem tineri și avem tot viitorul în față să facem treabă și să se audă lucruri bune despre comuna Micăsasa”, spune primarul comunei.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE