luni, 2 august 2021
AcasăRețeaDe pe agenda modernizărilor: se amenajează giratoriul din Calea Lipovei, fântâna din...

De pe agenda modernizărilor: se amenajează giratoriul din Calea Lipovei, fântâna din Dacia e în curs de reabilitare și continuă „Garajiada” « expressdebanat.ro

Mai multe proiecte de modernizare care vizează amenajarea străzilor, parcărilor și reamenajarea unor spații verzi sunt în planul municipalității timișorene.

Nicolae Robu a vorbit despre viitoarele modernizări care vor avea loc în oraș. În ceea ce privește planul de modernizare stradal, s-au anunțat următoarele proiecte:

  • În cartierul Calea Lipovei este aproape…
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE