vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterDeces şocant al unei profesoare fără probleme medicale. A ajuns la spital...

Deces şocant al unei profesoare fără probleme medicale. A ajuns la spital în ziua rapelului anti-COVID

O profesoară de la Liceul German din Oradea a murit la Spitalul judeţean din Oradea. Jurnaliştii din presa locală scriu că femeia a ajuns la spital chiar în ziua în care a primit a doua doză din vaccinul Moderna, iar decesul acesteia s-a produs câteva zile mai târziu, soţul femeii afirmând însă că aceasta s-a simţit rău în mai multe rânduri în ultimele săptămâni, fără însă a fi cunoscută cu probleme medicale.

Reprezentanţi ai spitalului au declarat pentru jurnaliştii locali că în cazul femeii există suspiciunea unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, excluzând orice legătură cu vaccinul.

Anunţul privind decesul fostei directoare a Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller” din Oradea, Adriana Bunea, a fost făcut pe Facebook de către colegii acesteia.

„Colectivul Liceului Teoretic German ”Friedrich Schiller” anunţă cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat”, au transmis cadrele didactice la la Liceul German Oradea.

Jurnaliştii locali scriu că Adrianei Bunea i s-a făcut rău luni, la câteva ore după ce a primit a doua doză din vaccinul Moderna, iar în aceeaşi zi a ajuns la spital. Conform sursei citate, în aceeaşi zi a fost vaccinat şi soţul profesoarei, care este de asemenea cadru didactic.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE