O profesoară de la Liceul German din Oradea a murit la Spitalul judeţean din Oradea. Jurnaliştii din presa locală scriu că femeia a ajuns la spital chiar în ziua în care a primit a doua doză din vaccinul Moderna, iar decesul acesteia s-a produs câteva zile mai târziu, soţul femeii afirmând însă că aceasta s-a simţit rău în mai multe rânduri în ultimele săptămâni, fără însă a fi cunoscută cu probleme medicale.

Reprezentanţi ai spitalului au declarat pentru jurnaliştii locali că în cazul femeii există suspiciunea unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, excluzând orice legătură cu vaccinul.

Anunţul privind decesul fostei directoare a Liceului Teoretic German “Friedrich Schiller” din Oradea, Adriana Bunea, a fost făcut pe Facebook de către colegii acesteia.

„Colectivul Liceului Teoretic German ”Friedrich Schiller” anunţă cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat”, au transmis cadrele didactice la la Liceul German Oradea.

Jurnaliştii locali scriu că Adrianei Bunea i s-a făcut rău luni, la câteva ore după ce a primit a doua doză din vaccinul Moderna, iar în aceeaşi zi a ajuns la spital. Conform sursei citate, în aceeaşi zi a fost vaccinat şi soţul profesoarei, care este de asemenea cadru didactic.

partajează acest articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.