Decesul 50, povestea de viață a unui pacient plimbat între spitale « gddhd.ro

Lumea din noi sau lumea de lângă noi. Lumea. Lume multă, puțini oameni. Opriți timpul, lăsați umanitatea să viruseze județul. E nevoie de un restart. 

În statisticile naționale e doar un număr. Decesul 50. Origine Hunedoara. Ultimele zile de viață: Spital Huendoara. Sfârșit: Spital Hunedoara. 

Cazul e pierdut. Poate că ar fi fost oricum. Dar povestea acestui caz ar trebui să deschidă ochi. Să trezească conștiințe. Să deștepte oameni.

Comunicare oficială:

Deces…

partajează acest articol:
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Medicul voluntar care, după o tură dublă, de 16 ore, la Maratonul Vaccinării din București, intră iar în acțiune

Când nu vaccinează în centrul organizat în unitatea militară, pune umărul ca voluntar în Maratonul Vaccinării.

Doi cerbi, măcelăriți de braconieri la Stoenești

Nici n-au început să se estompeze ecourile scandalului internaţional declanşat de uciderea de către un prinţ din Austria/Liechtenstein a ursului Arthur, că un alt episod de braconaj vine să oripileze opinia publică.

Legenda Marelui Inchizitor de România

Marele Inchizitor ne și recomandă atunci când ajungem în diaspora să nu ne rugăm în biserici catolice - în care Maica Domnului reprezintă un model feminin ce impune respect față de femei- și să mergem la o biserică rusească.
partajează acest articol: