luni, 2 august 2021
AcasăRețeaDelia Berceanu, epidemiologul care a ferit Spitalul Militar din Timișoara de COVID-19!...

Delia Berceanu, epidemiologul care a ferit Spitalul Militar din Timișoara de COVID-19! Niciun cadru medical infectat! « expressdebanat.ro

Spitalul Militar din Timișoara intră pe lista unităților sanitare fără cadre medicale infectate cu noul virus. Meritul este în mare parte al medicului epidemiolog Delia Berceanu care, împreună cu echipa sa, a lucrat intensiv la organizarea circuitelor și la implementarea protocoalelor.

La finalul stării de urgență, niciun cadru medical de la Spitalul Militar nu a…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE