luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDemisie la nivel înalt în Pro România. Ioana Petrescu îl părăseşte pe...

Demisie la nivel înalt în Pro România. Ioana Petrescu îl părăseşte pe Ponta şi lansează acuzaţii

Ioana Maria Petrescu, vicepreşedinte al Pro România, a anunţat, joi, că se retrage din partidul lui Victor Ponta, invocând ca motiv lipsa unui dialog constructiv în interiorul formaţiunii şi faptul că luările sale de poziţie au dus în rare cazuri la iniţiative legislative în Parlament.

“Am decis să ies din Partidul PRO România. Este o decizie dificilă, dar necesară, pe care o iau după doi ani în care am făcut parte din conducerea acestei formaţiuni.

Eu am intrat în politică din dorinţa de a avea un cuvânt de spus în politicile publice care ar putea ajuta România să devină o democraţie avansată şi să joace un rol important în UE. Acum doi ani, am ales PRO România pentru că era o formaţiune născută din nevoia unor tineri politicieni care nu îşi găseau loc în vechile partide şi vocea lor nu ar fi putut fi auzită din cauza liderilor autoritari şi discreţionari.

Am crezut în forţa PRO România, un partid care s-a declarat a fi “altfel”, în care mulţi tineri au devenit membri cu speranţa că alături de colegii cu experienţă în politică, au şansa de a-şi susţine ideile lor care pot aduce românilor o viaţă mai bună. Cred că politica este o vocaţie şi îmi doresc să urmez această cale în continuare.

Mă simt datoare să pun în slujba românilor expertiza profesională şi experienţa guvernamentală acumulate până acum”, a afirmat Petrescu, pe pagina sa de Facebook.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE