luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDeputat PNL cere anchetarea TVR de către o comisie specială: “Propagandă pro-PSD,...

Deputat PNL cere anchetarea TVR de către o comisie specială: “Propagandă pro-PSD, instigarea populaţiei să încalce măsurile anti-Covid”

Deputatul liberal Alexandru Muraru a solicitat înfiinţarea unei comisii speciale de anchetă pentru Televiziunea Română şi Radioul Public, susţinând că respingerea raportului de activitate nu ar fi suficientă pentru a afla nivelul cenzurii, al propagandei pro-PSD, al “deturnării din banii publici” de către aceste instituţii.

În plus, deputatul a acuzat TVR că instigă populaţia la nerespectarea măsurilor adoptate de autorităţi în vederea combaterii epidemiei de SARS-cov-2.

“Situaţia din ultimii ani din televiziunea şi radioul public trebuie urgent investigată oficial. Ceea ce s-a întâmplat la cele două servicii publice de media în ultimii ani trebuie anchetat în detaliu, prin intermediul unei comisii de anchetă parlamentară înfiinţată în acest scop.

Conform regulamentului Camerei Deputaţilor acest lucru trebuie demarat de minim 50 de deputaţi din două grupuri parlamentare. De aceea, voi propune de îndată înfiinţarea acestei comisii.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE