joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDeputatul AUR Dan Tanasă a intrat în Parlament și a ieșit din...

Deputatul AUR Dan Tanasă a intrat în Parlament și a ieșit din foame. În 2019 a câștigat 620 lei/lună

Pentru Dan Tanasă, alegerea ca deputat din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor reprezintă și posibilitatea de a-și plăti mai simplu ratele la bănci. Înainte de a fi parlamentar, membrul AUR părea sărac lipit.

Dan Tanasă s-a ales deputat AUR în Brașov unde a și achiziționat, în 2019, o casă prin credit bancar. Pentru asta a luat un credit de peste 50.000 de euro. Cum nu are niciun leu declarat în conturi, ratele la bancă le plătește din ceea ce câștigă lunar. Iar, în anul 2019, Dan Tanasă nu a câștigat aproape nimic.

Potrivit Declarației sale de avere, în anul 2019, a câștigat suma de 7.500 de lei ca marketing manager la firma Automatic Serv București. Adică, 625 de lei pe lună. Compania a avut, în 2019, un angajat și o pierdere de 153.272 lei. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE