duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterDeputatul AUR de Galați: A fost o surpriză să ajung parlamentar

Deputatul AUR de Galați: A fost o surpriză să ajung parlamentar

Dintre cei 13 aleşi ai Galaţiului la scrutinul din 6 decembrie, cei doi deputaţi ai partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) reprezintă o surpriză.

Spre deosebire de restul parlamentarilor, care sunt cunoscuţi din activitatea politică, din funcţii publice, despre cei doi deputaţi AUR marea majoritate a gălăţenilor nu ştie prea multe. Tocmai de aceea, vă propunem un interviu cu primul dintre parlamentarii AUR care a acceptat să ne răspundă la întrebări – medicul stomatolog Lilian Scripnic.

– Domnule doctor Lilian Scripnic, ce reprezintă pentru dumneavoastră mandatul de deputat câştigat la alegerile din 6 decembrie?

– Cu maximă sinceritate vă pot spune că, pentru mine, este un mandat ce mă obligă la multă responsabilitate faţă de cei care au pus ştampila pe sigla AUR, dar şi faţă de ceilalţi cetăţeni ai comunităţii noastre, indiferent de apartenenţa lor politică sau religioasă. Trebuie să muncim pentru toată lumea. Va trebui să apăr interesele votanţilor, dar nu este de neglijat că, prin modul corect de a trata lucrurile, putem obţine şi mai multe voturi şi simpatizanţi, adepţi din exterior. Deci a fi deputat înseamnă a reprezenta opinia unei majorităţi în public şi a le apăra interesele de orice natură ar fi ele.

– Vă aşteptaţi să deveniţi deputat?

– Pentru mine, care nu am o experienţă politică, este o surpriză. AUR în sine este o surpriză pe piaţa politică şi eu la fel.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE