luni, 29 noiembrie 2021
AcasăNewsletterDeputatul AUR scandalagiu, limbaj de pușcărie: „Fetiţele de la USR au luat...

Deputatul AUR scandalagiu, limbaj de pușcărie: „Fetiţele de la USR au luat un băţ şi au deranjat un câine”

Protagonistul scandalului iscat miercuri pe holurile Parlamentului, deputatul AUR Dan Tănasă a declarat, la Antena 3, folosind un limbaj deplasat, că nu regretă absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat.

„Sigur că cei care mă cunosc, prietenii mei şi apropiaţii mei şi, de altfel, chiar şi dumneavoastră mă cunoaşteţi că nu aşa reacţionez eu. Nu îmi este specific acest mod de comportament”, a susţinut Tănasă.

Deputatul a afirmat că a protestat public în acelaşi mod în care cei de la USR ar fi protestat în anii trecuţi la conferinţele de presă ale celor de la PSD, şi susţine că în situaţia dată ar exista două aspecte:

„În primul rând eu am protestat public în acelaşi mod în care USR protesta public la conferinţele de presă ale anumitor demnitari ai statului şi le deranja conferinţele de presă şi eu am protestat astăzi public.

Am ales să mă fac vocea magistraţilor şi am transmis ministrului în timpul conferinţei de presă că CSM a dat aviz negativ pentru desfiinţarea Secţiei Speciale şi, de altfel, şi asociaţiile magistraţilor s-au pronunţat împotriva desfiinţării Secţiei Speciale iar eu am ales să mă fac vocea magistraţilor şi să îi spun domnului ministru că ceea ce face USR acum este nimic mai mult decât o politizare abjectă a justiţiei, o amestecare neacceptabilă a politicului în Justiţie”, a mai declarat deputatul formaţiunii AUR.

Tănasă a încercat chiar să pozeze în victimă, afirmând că de fapt el a fost cel provocat de către cei de la USR.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE