Deputatul AUR scandalagiu, limbaj de pușcărie: „Fetiţele de la USR au luat un băţ şi au deranjat un câine”

Protagonistul scandalului iscat miercuri pe holurile Parlamentului, deputatul AUR Dan Tănasă a declarat, la Antena 3, folosind un limbaj deplasat, că nu regretă absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat.

„Sigur că cei care mă cunosc, prietenii mei şi apropiaţii mei şi, de altfel, chiar şi dumneavoastră mă cunoaşteţi că nu aşa reacţionez eu. Nu îmi este specific acest mod de comportament”, a susţinut Tănasă.

Deputatul a afirmat că a protestat public în acelaşi mod în care cei de la USR ar fi protestat în anii trecuţi la conferinţele de presă ale celor de la PSD, şi susţine că în situaţia dată ar exista două aspecte:

„În primul rând eu am protestat public în acelaşi mod în care USR protesta public la conferinţele de presă ale anumitor demnitari ai statului şi le deranja conferinţele de presă şi eu am protestat astăzi public.

Am ales să mă fac vocea magistraţilor şi am transmis ministrului în timpul conferinţei de presă că CSM a dat aviz negativ pentru desfiinţarea Secţiei Speciale şi, de altfel, şi asociaţiile magistraţilor s-au pronunţat împotriva desfiinţării Secţiei Speciale iar eu am ales să mă fac vocea magistraţilor şi să îi spun domnului ministru că ceea ce face USR acum este nimic mai mult decât o politizare abjectă a justiţiei, o amestecare neacceptabilă a politicului în Justiţie”, a mai declarat deputatul formaţiunii AUR.

Tănasă a încercat chiar să pozeze în victimă, afirmând că de fapt el a fost cel provocat de către cei de la USR.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.