Deputatul european Marian-Jean Marinescu: Este nevoie de o guvernanță europeană pentru coridorul Rin-Dunăre

Data:

Deputatul european Marian-Jean Marinescu, șeful delegației Comisiei pentru transporturi și turism din Parlamentul European aflată în vizită în România, explică, la caleaeuropeana.ro, de ce este nevoie de o guvernanță europeană pentru coridorul Rin-Dunăre.

„Am depus un proiect-pilot anul trecut. Nu a fost cotat foarte bine de Comisie, chiar dacă DG MOVE l-a cotat foarte bine, în care voiam să se realizeze un studiu despre o guvernanță a acestui coridor. Dacă un stat nu are interese în acest domeniu și nu investește, atunci se blochează acest coridor”, a spus europarlamentarul.

Continuarea, în caleaeuropeana.ro!

Amintim că o delegație a Comisiei pentru transport și turism a Parlamentului European, condusă de deputatul european Marian-Jean Marinescu (PPE, RO), vizitează România în perioada 23-25 mai, pentru a discuta cu autoritățile române despre stadiul proiectelor privind rețeaua transeuropeană de transport (TEN-T) în România, precum și provocările și poveștile de succes inspirate de Strategia UE pentru regiunea Dunării.

Din delegația PE fac parte deputații: Marian-Jean Marinescu (PPE, RO), Gheorghe Falca (PPE, RO), Elżbieta Katarzyna Łukacijewska (PPE, PL), Rovana Plumb (S&D, RO) și Dorien Rookmaker (ECR, NL).

Citește și O delegație a Comisiei pentru transport și turism a Parlamentului European, în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: