luni, 29 noiembrie 2021
AcasăNewsletterDeputatul Ghiță, atac la adresa SUA: Kovesi, decorată pentru că a lovit...

Deputatul Ghiță, atac la adresa SUA: Kovesi, decorată pentru că a lovit mediul românesc de afaceri

Deputatul PSD Daniel Ghiță a atacat Statele Unite ale Americii: fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, ar fi fost decorată fiindcă a atacat mediul românesc de afaceri, protejând, în schimb, companiile străine.

În aprilie 2014, Kovesi, care pe atunci era la conducerea DNA, a primit de la Ambasada SUA premiul “Femei curajoase din România”. 

“Femeile pe care le onorăm în această seară au vieţi extraordinare. Realizările lor demonstrează puterea acţiunii individuale şi reflectă valorile comune ale României şi ale SUA. Viziunea, curajul şi hotărârea lor reprezintă o sursă de inspiraţie pentru noi toţi”, a declarat însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, la ceremonia de înmânare a premiilor. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE