Design personalizat și confort în living – de ce să alegi mobila la comanda?

Data:

spot_img

Livingul este un spațiu foarte important din casă, în care ne relaxăm, socializăm și petrecem timp de calitate cu cei dragi, familie și prieteni. Alegerea pieselor potrivite de mobilier și decorarea livingului sunt, așadar, misiuni importante pentru fiecare dintre noi, existând atât posibilitatea pieselor cumpărate de-a gata, din magazinele de specialitate, cât și de a opta pentru mobila la comanda.

În acest articol, vei vedea de ce este mai bine să alegi mobila la comanda pentru casa ta, cum o selectezi pe cea potrivită și de unde poți face achiziții cu un excelent raport calitate-preț.

Ce mobila la comanda se potrivește în living?

Mobila pentru living se alege atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Printre elementele esențiale se numără:

  • măsuța de cafea – este folosită pentru așezarea băuturilor, cărților, obiectelor decorative și completează perfect canapeaua;
  • mobilier de depozitare – rafturile, dulapurile și polițele sunt excelente pentru a păstra curățenia în living, dar și pentru a completa aspectul estetic;
  • comode TV – în living este locul potrivit pentru a viziona un film, un meci de fotbal sau un show tv. Mobilierul destinat acestor echipamente multimedia trebuie să ofere suficient spațiu de depozitare și să fie de asemenea în acord cu stilul casei;
  • biblioteca – o poți configura în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție; de altfel sistemul poate să fie conceput pentru colecția ta de cărți
  • scaune și fotolii – sunt un plus pentru confort și sunt utilizate pentru a crea zone de conversație în living.

De ce e mai potrivită mobila la comanda într-un living?

Mobila la comanda este o alegere inspirată pentru o locuință, având în vedere că permite personalizarea completă a spațiului, în funcție de nevoile și de preferințele membrilor familiei. 

Mobilierul la comandă se poate schița și realiza astfel încât să exceleze la capitolul funcționalitate, dar și la capitolul estetică. Astfel, el se încadrează perfect în dimensiunile și configurația livingului, fiind totodată o adevărată bijuterie, din punct de vedere al aspectului original.

Un set de mobilă oferă astfel soluții funcționale de amenajare și depozitare, facilitând compartimentarea eficientă a unei sufragerii moderne. Fiecare piesă este unică și reflectă preferințele tale de design, astfel că te poți bucura de un spațiu perfect adaptat ție, care vorbește despre personalitatea ta și despre obiceiurile tale.

Sfaturi pentru a alege mobila la comanda potrivită

Pentru a beneficia la maximum de avantajele mobilierului pe comandă, trebuie să-l alegi pe cel mai potrivit. Ține cont de aceste sfaturi pentru a selecta inteligent mobila pentru living:

Funcționalitate și ergonomie

Este foarte important ca piesele de mobilier să fie practice și confortabile, adaptate totodată nevoilor zilnice. Corpurile modulare sunt excelente pentru a crea un spațiu funcțional și aerisit, fără aspectul de încărcat din locuințele mai vechi.

Calitatea materialelor

Mobila la comanda poate fi realizată din diverse materiale, însă alege întotdeauna materialele durabile, de calitate și ușor de întreținut, pentru o estetică impecabilă și pentru o bună longevitate și rezistență împotriva uzurii.

Proporții și dimensiuni

Măsoară cu atenție spațiul disponibil și asigură-te că piesele de mobilier se vor potrivi perfect, astfel încât să nu aglomereze camera. În cazul spațiilor mici, poți opta pentru mobila pe colț, minimalistă sau pentru o canapea extensibilă și rafturi și dulapuri suspendate, în culori neutre. 

De asemenea, pentru a crea impresia unui spațiu mai mare, lasă loc luminii naturale și folosește-te și de oglinzi. În cazul spațiilor mai generoase, poți utiliza seturi complete de mobilier, cu canapele modulare și fotolii mai mari.

Detalii care fac diferența

Accesoriile de calitate (mânere, balamale, sisteme de închidere silențioase, sisteme de iluminare LED) sunt lucruri care fac diferența pentru un living modern și sofisticat.

Descoperă mobila la comanda de la Kuechentreff!

La  Kuechentreff ai numeroase opțiuni în ceea ce privește mobila la comanda. Accesează catalogul cu modele de pe site-ul Kuechentreff, măsoară spațiul pe care vrei să-l mobilezi, structurează un plan al camerei pe foaie și mergi cu proiectul tău în cel mai apropiat Showroom Kuechentreff, unde vei primi tot ajutorul de la designeri, pentru a-ți decora spațiul cu mobilă de calitate superioară.

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vibrația misterioasă care a zguduit planeta timp de nouă zile | Aktual24

Topirea unui ghețar a declanșat, în septembrie anul trecut,...

Festivalul istoric „Vladislav I” revine la Brăila cu reconstituiri din istoria medievală și cea modernă

Festivalul istoric „Vladislav I” revine la Brăila cu reconstituiri...

Sfaturi utile privind plantarea bulbilor de toamnă

Perioada propice pentru plantarea bulbilor de toamnă este de...

Beneficiile masajului pentru sănătate – Află cum te poate ajuta masajul în viața de zi cu zi

Masajul a devenit o metodă foarte populară de relaxare...