miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterDesignerul Cristina Joia, de la „Visuri de la cheie”, a fost desfigurată...

Designerul Cristina Joia, de la „Visuri de la cheie”, a fost desfigurată în bătaie

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii „Visuri la cheie”, a fost victima unui atac de o sălbăticie ieșită din comun, petrecut sâmbătă după-amiază, într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, conform stirileprotv.ro.

De pe patul de spital, Cristina Joia povestește cum o banală și absolut întâmplătoare vizită într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei s-a transformat într-un coșmar care ar putea să îi lase urme pentru tot restul vieții. Totul, după ce a dojenit-o pe o femeie care își parcase limuzina pe o trecere de pietoni, blocând practic intrarea în parcarea magazinului.

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”. ″Am o tăietură, (…)este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”.

Atacul feroce s-a petrecut sub privirile angajatelor magazinului. Cristina a fost internată de urgență în spital și operată la nas. Agresoarea este în continuare liberă, dar va fi anchetată și riscă închisoarea. Cristina Joia a primit primele îngrijiri chiar în magazin, iar apoi a fost dusă de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni unde a și fost operată peste noapte.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE