duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterDetalii despre infectarea lui Carmen Dorobăț după vaccin. Cum a fost posibil?

Detalii despre infectarea lui Carmen Dorobăț după vaccin. Cum a fost posibil?

„Euforia Sărbătorilor ne face uneori să şi greşim“, spune fostul manager de la Infecţioase. Care e explicaţia, una de altfel simplă, a faptului că s-a infectat după vaccin?

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva“, Carmen Dorobăţ, a fost confirmat cu infecţia cu SARS COV 2, deşi chiar înainte de Revelion se vaccinase. „Am făcut un drum săptămâna trecută la Bucureşti. Niciuna dintre persoanele cu care am intrat în contact nu era suspectă de COVID-19. Nu am luat infecţia din spital pentru că în spital ştiu să mă protejez. Dar iată că euforia Sărbătorilor ne face uneori să şi greşim. Deşi m-am protejat mereu, nu ştiu cum de s-a întâmplat“, a declarat Carmen Dorobăţ, medic primar în Boli Infecţioase.

Şi soţul fostului manager, medicul Gheorghe Dorobăţ, a fost confirmat la rândul său cu infecţia cu noul coronavirus. Ambii se află sub tratament, în izolare la domiciliu. „Simptomele au fost aproape de neluat în seamă. Eu am intuit că am boala, pentru că m-am luptat cu acest virus aproape un an. Un alt medic din altă specialitate nu s-ar fi gândit că ar fi vorba de COVID-19. Am debutat cu o tuse foarte uşoară, cu stare subfebrilă de 37 – 37,2 grade, care a apărut după ora 17,00, şi lipsa poftei de mâncare. Deci, am simptomatologie, dar nu foarte zgomotoasă. Ştiu să mă urmăresc, şi ştiu că problemele pot apărea între a şaptea şi a zecea zi de boală. Sunt un pacient extrem de ascultător. Şi pentru că întotdeauna am spus că niciun medic nu se poate trata pe el, am apelat la profesorul Adrian Streinu Cercel pentru monitorizare“, a mai spus Carmen Dorobăţ.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE