luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDezmăț pe bani publici: mese de lux gratis la restaurantele Primăriei Târgu...

Dezmăț pe bani publici: mese de lux gratis la restaurantele Primăriei Târgu Mureș

Angajații Primăriei Târgu Mureș organizau mese luxoase, din bani publici. Pentru a-și acoperi urmele, foloseau nume de cod pentru festinuri.

Administratorul public al orașului, Mark Christian Hermann, a dezvăluit că „un angajat al restaurantului ”SRL-ului primăriei” cum îi spunea lumea, a notat tot ce au mâncat gratis protagoniștii și nu au achitat consumația, de teamă să nu fie trași la răspundere pentru lipsa din stocuri. Intra pe stoc șalău, mușchi de vită și alte bunătățuri, și se vede din caiet, unde ieșea.

Ei practic au demonstrat, cât de firesc era pentru ei, să le dea de pomană oțet și mălai unor amărâți cărora vrei să le cumperi votul. Căci acești oameni, nu pun întrebări și nu au pretenții”

„Marii lideri, boierii urbei mâncau somon, mușchi de vită, icre, ciorbă de burtă, papanași, clătite cu Nutella și multe alte delicatese. Gratis totul, fără să-și fi achitat notele de plată. Țineau sindrofii la partid cu mâncare pe care ei nu o plăteau, consumând platouri de lux, cum reiese și din poze.

Cum naiba nu a verificat nici consiliul local de la acea vreme, nici din executiv, nici de la DAS nimeni cantitatea și calitatea produselor?”

Zi de Zihttp://zi-de-zi.ro
Zi de Zi este liderul presei mureșene atât online, cât și în varianta print. Ediția online a cotidianului Zi de Zi (www.zi-de-zi.ro) vă oferă o selecție a celor mai importante știri ale zilei, informații utile, lista evenimentelor, anunțuri publice și de mică publicitate. Lansat în aprilie 2004, site-ul ocupă primul loc în topul paginilor de știri din județul Mureș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE