luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterDezvăluiri înfiorătoare ale tinerei care şi-a denunţat tatăl şi bunicul pentru viol:...

Dezvăluiri înfiorătoare ale tinerei care şi-a denunţat tatăl şi bunicul pentru viol: „Bunicul voia să fie primul bărbat din viaţa mea”

Tânăra care şi-a dat tatăl şi bunicul pe mâna procurorilor din Aleşd, pentru viol, a dezvăluit BIHOREANULUI abuzurile incredibile la care a fost supusă vreme de doi ani de către cei doi bărbaţi. Bunicul voia să fie primul bărbat din viaţa ei şi o bătea dacă o vedea cu vreun băiat, iar tatăl, un alcoolic, i-a spus că e destul de mare şi, deci, poate face cu ea „ce ar face cu alte femei”.

„Nu pot dormi, nu mănânc, mă panichez numai când aud de ei. Numai eu ştiu prin ce am trecut”. Aşa îşi începe tânăra în vârstă de 18 ani, pe care o vom numi Maria din motive lesne de înțeles, povestea aproape incredibilă a celor doi ani în care susţine că a fost abuzată sistematic de cei care ar fi trebuit, de fapt, să o protejeze: tatăl şi bunicul ei patern.

Fata a copilărit într-o gospodărie din satul Groşi, comuna Auşeu, unde, aşa cum BIHOREANUL a dezvăluit deja, consătenii bănuiau că are probleme, însă nu au ştiut niciodată cât de grave, pentru că, mai retrasă din fire, ea nu s-a plâns niciodată. Nici lor şi nici profesorilor care, zice chiar tânăra, au văzut-o de multe ori plângând, chiar şi la ore, însă cărora nu le-a zis niciodată despre teroarea pe care o trăia. „Mi-a fost frică. Tata mi-a spus că mă omoară, bunicul că oricum nu mă crede nimeni, că n-am cum dovedi. La fel zice şi acum, a zis-o la televizor (n.r. – vezi mai jos reportajul Antena 3)„, spune Maria.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE