joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterDezvoltarea turistică din Clisura Dunării, oprită din faşă?

Dezvoltarea turistică din Clisura Dunării, oprită din faşă?

La mai bine de un an de la creionarea planurilor pentru dezvoltarea segmentului turistic în Clisura Dunării, lucrurile au rămas în continuare la stadiul schițelor și discuțiilor. Se pare că noul coronavirus, inamicul principal al industriei ospitalității, a stat atât în calea primăriilor, a agenților economici, a ONG-urilor, dar și a instituțiilor statului – factori decisivi în Organizația de Management al Destinației.

Deși la începutul lui 2020, sub cupola Organizației de Management al Destinației, peste 50 de invitați din mediul de afaceri, din zona administrației publice locale, ONG-uri, instituții de învățământ, reprezentanți ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin, specialiști din cadrul Parcului Național Cheile Nerei-Beușnița, cât și din partea Parcului Natural Porțile de Fier, delegați pe zona de turism ai Consiliului Județean Caraș-Severin au fost prezenți la Sala de evenimente Alex Moldova Nouă pentru a pune la punct, împreună, strategia pentru dezvoltarea durabilă a turismului în Caraș-Severin, fapt care să aibă un efect pozitiv din punct de vedere economic pentru zona Clisurii de Caraș (de la Socol până la Berzasca) și care ar fi putut restabili echilibrul comparativ cu avântul turistic din județul Mehedinți, contextul pandemic, cheltuielile aferente și poate chiar lipsa de implicare a unora în materializarea acestui proiect au reprezentat câteva aspecte pentru care bunele intenții au rămas doar la capitolul vorbe și nimic mai mult.

Referitor la care ar fi șansele de izbândă a OMD-ului sub tematica „Turismul în Clisura Dunării – Un început, o nouă șansă!”, primarul comunei Berzasca, Petru Nicolae Furdui, a explicat.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE