Dezvoltatorul imobiliar Marius Pătrașcu a construit ilegal la Bucium după ce a jucat fotbal cu primarul Iașului și a fost la botezul fostului viceprimar Harabagiu

Data:

Se cheamă Efectul DNA-DIICOT: în 2020, Mihai Chirica îi semnase o edificare ilegală la Cataleya Residence, deși Marius Pătrașcu intrase cu blocurile în stradă. În 2022, Mihai Chirica nu-i mai semnează etajele construite în plus, fără autorizație, de frica procurorilor.

Marius Pătrașcu a fost fotografiat de REPORTER DE IAȘI jucând fotbal cu primarul la sala de sport a Liceului Sportiv, în 2019, și tot REPORTER l-a surprins printre invitații fostului viceprimar Gabriel Harabagiu, la botezul fiicei sale, în 2021.

Dezvoltatorul a construit un etaj în plus la blocurile sale având doar un certificat de urbanism, pentru că așa s-a procedat la Iași: intrai în grațiile lui Chirica și Harabagiu și făceai bani rapid.

Și mai grav: Pătrașcu a primit edificări parțiale, la blocuri construite în proporție de 10%, deci putea vinde apartamentele din fazele incipiente.

Acum, Pătrașcu e victimă colaterală a dosarelor penale ale primarului: nu-și mai poate intabula apartamentele și astfel pierde bani.

Citește articolul integral pe Reporteris.ro

Citește și: Analiză Deutsche Welle: Salvați de război: clienți ai puterii, plagiatori și corupți

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Explozie la un bloc din Craiova. Un etaj s-a prăbușit. O femeie a murit | VIDEO

Explozie la un bloc din Craiova, în urma căreia...

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar. Greșeala a...

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea traficului de țigări | Ordinea.ro

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea...

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna occidentalilor | Aktual24

Un document secret al rușilor a ajuns pe mâna...