Dezvoltatorul „Magiunică”, vizat de DNA într-un dosar de evaziune fiscală de peste 20 de milioane de lei | Aktual24

Data:

spot_img

DNA îl vizează pe dezvoltatorul „Magiunică”, Ion Cornel Petruț pe numele său, într-un dosar de evaziune fiscală de peste 20 milioane de lei. Miercuri dimineață, aceștia au desfășurat opt percheziții în București.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauza penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni economice, în perioada 2019-2020.

Citește și: Începe Karpatia Horse Show pe Domeniile Cantacuzino. Irina Bossy-Ghica: „Încercăm să le arătăm tuturor că, în ciuda ravagiilor comunismului, cultura, arta, esteticul și eleganța sunt în continuare prezente în această țară”

În cursul zilei de 25 septembrie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov, Constanța și Prahova, reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, a transmis DNA, oficial.

Cornel Petruț Ion dezvoltă mii de locuințe în Sectorul 6 al Capitalei și urma să deschidă un hotel sub brandul Mercure la sfârșitul anului 2023, au anunțat într-un comunicat de presă reprezentanții grupului hotelier Accor.

Conform Confidas, Cornel Petruț Ion este acționar în 14 companii aflate în funcțiune, la care se mai adaugă încă patru companii în care a fost acționar, dar au fost radiate.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Odeon – „Lexiconul amar” de Sebastian-Vlad Popa și Laur Cavachi, regia Silviu Purcărete

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Direcția Națională Anticorupție / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related