Diana Șoșoacă și-a găsit un aliat în Parlamentul European: Grzegorz Braun, cunoscut extremist din Polonia | Aktual24

Data:

spot_img

Diana Șoșoacă a fost fotografiată în Parlamentul European, de jurnaliștii polonezi, în timp ce discuta cordial cu Grzegorz Braun, un cunoscut extremist din Polonia.

Diana Șoșoacă și-a găsit un prim aliat în Parlamentul European. Ea a fost fotografiată de jurnaliștii polonezi în timp ce se întreținea cordial cu Grzegorz Braun, un cunoscut extremist din Polonia.


Braun are opinii antiamericane și pro-ruse. În timpul mandatului în Sejm, parlamentul Poloniei, activitățile sale au fost caracterizate de o serie de incidente antisemite și poziții pro-ruse, inclusiv referindu-se la evreii polonezi că fiind „dușmanii Poloniei” și participanți „la cultul satanic”.

Citește și Cel mai rău mi-e frică de hărnicia prostului

Confederația Coroanei Polone


La 30 mai 2023, Braun a perturbat o prelegere despre Holocaust susținută de istoricul Jan Grabowski la Institutul istoric german din Varșovia, invadând sala și distrugând microfonul și difuzoarele evenimentului.


Braun a susținut că evreii sunt „dușmanii Poloniei” și că urmăresc o „preluare ostilă” a teritoriului polonez. El a mai susținut că polonezii vor fi trimiși în rezervații, o alegorie a rezervațiilor indiene.

Braun a afirmat, de asemenea, că există un plan de a transforma Polonia într-un „stat evreiesc”.


Citește continuarea în Aktual24

În timpul sesiunii de joi, Diana Șoșoacă a fost dată afară din Parlamentul European în timpul unei ședințe de dinaintea votului candidaturii Ursulei von der Leyen ca președinte al Comisiei Europene.


Într-un clip video postat pe rețeaua de socializare Facebook, este prezentat momentul în care Diana Șoșoacă este scoasă din plenului Parlamentului European. În imagini se vede cum mai multe persoane încearcă să o scoată pe aceasta din ședință. În acest timp, Diana Șoșoacă își pune o botniță pe față și acuză Parlamentul European că a ucis oameni.


Citește și VIDEO Diana Șoșoacă, dată afară cu forța din Parlamentul European

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
2 COMENTARII
  1. „…un prim aliat….”___–____dupa cum se comporta, are sansa sa nu mai aiba timp, sa-l gaseasca si pe al doilea….Mai jos 3 comentarii( de pe hrituc.ro*) despre zeita vanatorilor, inca odata, se pare ca „i-au murit…vanatorii” si nici laudatorii nu dau iama…///

    14/07/2024 la 12:51
    „… lucru bun… alungarea lui Sosoaca…”///2-„Înaltă trădare!”. Diana Șoșoacă cere punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis
    ( Dan Stan Sambata, 13 Iulie 2024, ora 18:02)

    „….a) subminarea economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului

    b) aservirea față de o putere străină

    c) provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare straine…”
    __—__iata si un caz unde DS are dreptate, cel putin relatat la alineatul a si c, recent, iohan doar ce a cheltuit peste UN miliard euro pentru a cumpara artilerie sud koreana(eficienta 20-30 la suta), ca doar la cateva zile S.Korea sa anunte ca au in productie sistem laser cu care pot dobora si drone de dimensiunea unei gaste, la 10 km, cu o eficienta de peste 99,999 la suta, pentru simplul motiv ca aceasta arma functioneaza cu viteza luminii…Sud Koreenii trebuie felicitati pentru spiritul lor inovativ dar si de afaceristi, si-au vandut fierul vechi, cu o zi inainte ca acest sistem sa devina absolut demodat…Iar fraierul a fost gasit rapid, iohan , megalomanul, care credea ca inseala lumea cu vizita sa in zona tampon, acesta a fost motivul acestei tranzactii…Iar un miliard de euro, pentru Romania, chiar inseamna sabotaj economic serios…
    2-
    18/07/2024 la 00:42
    17 Iulie 2024 – Șoșoacă vrea să ducă un preot să sfințească Parlamentul European. „Aici se întâlnesc dracii” ___—-___oricata indulgenta, totusi ceva este grav si urat de tot, cu aceasta femeie…

    3-
    18/07/2024 la 16:12
    Diana Șoșoacă, dată afară din Parlamentul European. A zbierat și și-a pus botnița: „Ați omorât oameni!” ___—-___realmente, bietul cocos nu a apucat sa cante a treia oara, ca sosoaca a „lovit” din nou, practic ea este la concurenta stransa cu iohanis, care se face mai de cacao, ceace nu ar fi mare lucru, insa -practic- ei fac Romania sa arate si mai jalnic decat este…(* mi se pare cam ciudat, ca pe aceasta pagina nu „este nicio miscare”, in special de cand in ultima luna s-au produs atatea evenimente nationale si inter…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...

Situația rămâne critică în județul Galați. Intervenții în zeci de localități | Viața Liberă

Situația rămâne critică în județul Galați. Autoritățile intervin în...