Directoarea Parcurilor Industriale din Bihor a demisionat din funcţie | Bihoreanul

Data:

spot_img

Directoarea Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea, care gestionează toate parcurile industriale din judeţul Bihor, Alina Silaghi, a demisionat din funcţie.

Aceasta va părăsi postul de director după şapte ani în care a condus ADLO, începând de luna viitoare.

„Vă informez că, începând din 1 septembrie 2024, am decis să mă retrag din funcţia de director general al Agenţiei Locale de Dezvoltare Locală Oradea”, şi-a anunţat luni dimineaţă colaboratorii Alina Silaghi.

„A fost o onoare şi un privilegiu să lucrez împreună cu dumneavoastră şi să contribuim împreună la dezvoltarea şi creşterea economică a oraşului nostru. Vă mulţumesc sincer, pentru sprijinul, colaborarea şi încrederea pe care mi le-aţi acordat pe parcursul mandatului meu”, a scris Silaghi.

Citește și: Începe Săptămâna Haferland, când satele săsești se animă. Puteți asculta muzică germană din sec. XVI, jazz și arii cântate de fiicele ambasadorului Noble

Contactată de BIHOREANUL, Alina Silaghi a spus doar că este o decizie personală.

„Este o decizie pe care am luat-o mai de mult, dar am tot amânat-o. Nu plec de supărare sau că aş fi avut ceva discuţii (n.r. – cu conducerea oraşului). Plec din motive personale”, a spus directoarea.

„Un factor declanşator al acestei decizii au fost motivele de sănătate care au apărut având în vedere eforturile pe care le-am depus în ultimii ani. Pe viitor îmi voi continua activitatea în cadrul biroului pe care îl deţin ca expert contabil şi auditor financiar, dar în prima jumătate de an nu voi face nimic”, a declarat Alina Silaghi.

Alina Silaghi a preluat conducerea ADLO prin concurs în vara anului 2017 venind din mediul privat, unde gestiona propriul birou de contabilitate. În cei şapte ani de activitate, cele trei parcuri industriale ale oraşului au fost ocupate integral.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: Încep audierile în dosarul care îl vizează pe Alfred Bulai

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...

Prestația la masterat a lui George Simion, ”care nu venea la cursuri” | Ziarul de Iași

„Era în medie, nici strălucitor, nici rău, prins de...