Directorul Aeroportului din Craiova a dat în judecată o craioveancă pentru o postare pe Facebook

Data:

spot_img

Directorul Aeroportului din Craiova a dat în judecată o craioveancă pentru o postare pe Facebook. Sorin Manda, directorul Aeroportului Internațional Craiova, vrea scuze publice și daune morale de la o craioveancă, Emilia Neagu, devenită populară pentru ferventa critică adusă autorităților locale în ultima vreme.

Acesta a dat-o în judecată pentru o ”postare calomnioasă” publicată pe Facebook în luna iunie, din cauza căreia susține că i-au fost aduse ”semnificative prejudicii de imagine”. Neagu a acuzat conducerea aeroportului că “jefuiește călătorii”, pentru ca i-a perceput abuziv partenerului ei de viață, cel care urma să călătorească, o taxă pentru bagaj pe care o mai achitase o dată.

Sorin Manda cere instanței să constate ”savarsirea de catre parata a unei fapte juridice ilicite” și ”obligarea paratei la efectuarea tuturor demersurilor necesare pentru ca postarea sa fie stearsa atat de pe pagina de Facebook, cat si de pe toate celelalte pagini pe care aceasta a fost distribuita ulterior”. Totodată, ”obligarea paratei la prezentarea de scuze publice, atat pe pagina dumneaei de Facebook, cat si intr-un ziar de ciculatie locala”, obligarea paratei la plata daunelor morale în sumă de 10.000 RON, ”sub forma de donatie din partea subsemnatului catre Tabara Bucuriei – Bucurie Pentru Viata, avand contul bancar : RO66 BTRL RONC RT04 7378 1001” și ”să achite cheltuielile de judecata ocazionate cu prezentul proces, reprezentand onorariu avocatial si taxa de timbru judiciar”.

Continuarea în Stiricraiova.ro

Citește și: O nouă portiță pentru proiecte imobiliare controversate pe terenurile statului. PSD și PNL schimbă definiția „majorității calificate”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aeroportul Internațional Craiova / Facebook)

spot_imgspot_img
Știri Craiova
Știri Craiova
StiriCraiova este un ziar online care oferă informații incisive din mediile de interes ale orașului și județului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sentința exemplară a judecătorului în cazul unui tată pedofil | Reporter de Iași

Sentința exemplară a judecătorului în cazul unui tată pedofil....

Afacere cu abonamente false de transport. Imaginea primarului Florin Birta a fost folosită de escroci | Bihoreanul

Afacere cu abonamente false de transport. Imaginea primarului Florin...